El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació llança el seu nou web

El passat 25 de juny va veure la llum la nova web del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

El CTTI és l’organisme que integra tots els serveis informàtics i de telecomunicacions de la Generalitat, i no disposava fins ara de pàgina web pròpia. Per aquest motiu, des de la Direcció del centre es va impulsar fa uns mesos la creació d’una web que respongués a dues necessitats bàsiques:

• Ser un canal informatiu directe amb la ciutadania, sector TIC i administració
• Mostrar al CTTI com l’organisme expert en TIC de la Generalitat de Catalunya

La pàgina web manté l’estil visual corporatiu de la Generalitat de Catalunya tot i estar desenvolupada amb Liferay, un gestor de continguts de codi obert que destaca per la seva facilitat d’ús. Aquest canvi de gestor de continguts (GECO per Liferay) permetrà innovar i treballar amb noves eines.

Es tracta d’una pàgina web de navegació intuïtiva, estructurada en 4 grans blocs.

CTTI: articulat en diversos apartats s’explica què és el CTTI, com està organitzat, quin volum de xifres gestiona, els reconeixements rebuts, els valors, la missió i la visió del centre, etc.
Actuacions: hi podreu consultar els projectes més destacats del CTTI categoritzats per àmbit TIC, per l’any de realització o pel departament que els va promoure. S’ha volgut mostrar una visió general de l’actuació, quins organismes, entitats i organismes la van impulsar, quines empreses hi ha participat i els reptes i solucions que han aportat.
Innovació: és un recull d’articles elaborats pel personal del CTTI centrats en temes en els quals està treballant actualment el centre, nous projectes, actuacions en curs, etc.
Actualitat: hi podreu llegir les noticies del centre, accedir als butlletins i a la sala de premsa de la Generalitat, així com estar al dia de les principals jornades del sector TIC.

  Després d’aquesta breu introducció, només us queda seguir el dia a dia del CTTI a www.gencat.cat/ctti

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

  Google+ photo

  Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

  Connecting to %s