El Nou model de contractació pública en TIC al Parlament de Catalunya

Ahir es va presentar al Parlament de Catalunya el “Nou model de contractació pública en TIC” de la Generalitat de Catalunya. L’encarregat de fer-ho fou el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el Sr. Carles Flamerich; va estar acompanyat de l’Hble. Conseller Francesc X. Mena i del director gerent del Centre de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el Sr. Jordi Escalé. Us podeu descarrergar la presentació a partir del següent enllaç: http://files.zyncro.com/5uKZB_s

Ahir es va presentar al Parlament de Catalunya el “Nou model de contractació pública en TIC” de la Generalitat de Catalunya. L’encarregat de fer-ho fou el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el Sr. Carles Flamerich; va estar acompanyat de l’Hble. Conseller Francesc X. Mena i del director gerent del Centre de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el Sr. Jordi Escalé. Us podeu descarrergar la presentació a partir del següent enllaç: http://files.zyncro.com/5uKZB_s

3 thoughts on “El Nou model de contractació pública en TIC al Parlament de Catalunya

  1. CAT2014 eicsrgué:Miquel, millor que no ho facis tu, tenint com tens un subsidi. Encara te’l podrien treure. Pero si pots fer arribar aquest missatge a tanta gent com puguis, perfecte!!

    M'agrada

  2. Que ollurgos@s estamos de formar parte del Cpeip de Abárzuza. Seguir trabajando así (profesores y alumnos) que como veis ésto da sus frutos. Animo, seguir así y seguir luchando por ese colegio nuevo que tanta falta os hace y que hace tanto tiempo nos lo prometieron.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s